Skip to content
Close
Informatie

Wil inspireren om bewuster te leven

Informatie

De zachte omwenteling wil een netwerk  zijn van mensen met een gelijkaardige visie, die open staan voor groei en verbinding.

Vanuit die gedachte wil ik een jaar van verbinding in de wereld zetten.

Graag verneem ik van gelijkgestemden hoe en of ze geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van een zachte omwenteling. Dit kan eventueel via het beantwoorden van onderstaande vragen. Indien Je helemaal kunt voelen dat je de zachte omwenteling wil steunen kan je uiteraard ook onmiddellijk lid worden

In eerste instantie zijn er ontmoetingsmomenten gepland. Via wandelingen of online, zodat we elkaar kunnen leren kennen, voelen of we iets voor elkaar en onze omgeving kunnen betekenen.

We wandelen 1 a 2 uur en leren elkaar kennen. Onze vertrekplaats is steeds een speciale verbindingsplek die eventueel vertegenwoordigd wordt door (uiteraard) een speciale mensch.

Samen met mijzelf hebben we dan al de helft van het gezelschap en dankzij corona kunnen we dan nog twee wandelende zieltjes ontmoeten. Iedereen die goesting heeft om een steentje bij te dragen aan een zacht, begripvol en verbindvol nieuw mensbeeld is meer dan welkom.

Je kan inschrijven via peter@dezachteomwenteling.be of via 0483/410.148.
Heb je interesse maar past de datum niet, stel zelf gerust een aantal andere data voor.